tisdag 9 oktober 2007

Hedersmedlem inbjuden som bloggare


Oskar Ekman är inte bara AIK:are och cyklist - han är även en av dem som kan Storån i Dalarna på sina fem fingrar. Det är en ynnest att få följa med Ekmans till de berömda håarna.

I begynnelsen for han även med till Tjålmejaure och var naturligtvis med och grundade TFF a.k.a. Tjålmejaure Flyfishing Friends. Så det är av flera olika anledningar som redax har bjudit in honom till att även blogga/kommentera på denna sida.

Skitfiske!

6 kommentarer:

Sub7 - 2011 sa...

Linorna är upphängda och jag famlar i minnen.. Hittade dagboken från 1995(?) häromdagen då jag städade i garaget. Det var premiären i Tjålme. Griskapitlet gör en fortfarande tårögd!

Hedrad hedersmedlemm!

Jonas sa...

ja minnet av falsettropet "DET ÄR EN GRIS!" som ekade över sandåslandets fjällvidder får mig fortfarande att rysa... Det är lustigt att skrönan om "gummiringen, GUMMIRINGEN!" brukar komma på tals i samma veva :-)

johan sa...

Dags att hoppa in här verkar det som, provocerad av citaten ;-) Hoppas snart få tillfälle att kläcka fler klassiker men det är för lite tid i vattnet just nu...
Härligt att höra av dig Oskar!
...och Jonas, bra gjort IGEN att kicka igång bloggen. Hos dig är det både mycket verkstad och snack på en gång (till skillnad mot hos mig där verkstan är 100% husbygge för tillfället)

Roine sa...

Det är ytterst förnöjsam läsning och en förmån att få tillhöra denna skara. Måste säga att det är länge sedan jag höjde på ögonbrynen så mycket som när jag såg bilderna på gäddan som uppenbarligen inte gapade över för mycket. Får hoppas att man har något att lägga av värde vad tiden lider. Ska faktiskt upp till Grisslehamn för att fiska lite i helgen, får se om det händer något i nordanvinden. Härligt med odödliga klassiker, kan bestämt säga att jag hört gris och gummiringsepisoderna på varje tur till sandåslandet, och piff och puff, silvertejpsbrallorna...

Tomas sa...

Välkommen tillbaka Oskar. Inte bara en mästerkastare utan också en grym cyklist. Danielsson rullar i alla ära men för en cyklist är nog detta det man drömmer om på natten. http://www.pinarello.com/prince/download/Prince02_1024x768.jpg

Tomas sa...

Rätt länk till cyklistens dröm.
http://www.pinarello.com/prince/