tisdag 30 oktober 2007

Ett regnbågsfiske av rang!

Ett regnbågsfiske av rang, och rangordningen är den något omvända om man ser ser till antalet landade fiskar i fångstpåsen. En viss Herr G brukar ofta ståta med den översta pallplaceringen där. Men fiske är ju inte bara antalet stora och landade fiskar, inte bara... Att fiskarna hade ett så vilt beteende var lite förvånande, men gör det hela till ett "rumsrent" fiske. Skulle vara trist att läsa att det högg på oranga zonkers hela tiden.
Fyra firrar måste ändå kännas skönt, inbillar mig att det är ett vatten som man faktiskt kan kamma noll på med lite oflyt. Att man tänker: Hugg nu då! Kom igen Hugg nu då! Och så förvandlas en skön avslappnande fiskestund till en pressad situation som bara tillspetsas med sådana som Vladimir bredvid som kommenterar fiskafänget: - Nu högg det på en geting, konstigt. Nu högg det igen, fast på en myra. Prova ni också... Har ni inga getingar? Prova en nymf...

Jag var med Oskar(mr sanda) i Holmsjön en höstdag för många år sedan. Han fick 6 bågar och jag fick 0. Då är det inte roligt längre! Inbillar mig att det är samma med bowling, arbetskamraten gör fyra strikar och en själv fyra rännor, då är det inte heller roligt längre! Men däremot är det kul med den här bloggen.
Var förresten i sanda förra helgen, resultat? Inget napp på tre timmar, dock har visst sjön drabbats av räkmetare. Och om nattkylan håller i sig är det kanske bara en månad innan sjöarna lägger sig.

Höres/Roine

1 kommentar:

Jonas sa...

Ja Roine väl skrivet som sagt, du passar bakom pennan! Bättre än bakom flugspöet? :-)

Nåja se till att komma iväg lite oftare, du gör bättre resultat med fler pauser i studierna vettu..