onsdag 12 mars 2008

Prylar

Då man inte lyckats lura den hägrande havsöringen så kan man ju alltid hoppas att det går lättare nästa gång bara man skaffar lite nya prylar. Det är ju faktiskt en del av känslan att fiska med bra grejer. Mässan närmar sig och dagens mailande inom TFF tyder på att det kanske kommer att genomföras en och annan affär i helgen. Danielssons lansering av nya intressanta spön vid sidan av sina fantastiska rullar har nämnts. Frågan var bara priset. Tja, en web-sökning gav svaret. Åtta papp! Nja, det är nog dags att sansa sig . Det ska nog till en rejäl mässrabatt för att försvara en affär. Vågar man provkasta?

1 kommentar:

Jonas sa...

Jajamen förr var brasfiske ett mysigt knåpande framför bindstädet med brasan sprakande i bakgrunden... nowadays handlar det om att packa i och ur rullväskan. Justera och spänna om chestpacken. kapa och loopa kastklumpar. Allt för att vara beredd för någon kan ju ringa på telefonen och fråga om man ska med UT.
Risken är som sagt hög för ett LeCie #6 med "vanligt" handtag, ja åtta papp för ett Danielssons det var saftigt tom för en gammal loomis-svingare...